Овен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
Овен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Трудности в общуването за една от зодиите днес. Напрегнат ден за друга

Овен 
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да защитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.  

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват. 

Рак
Ще постигате положителни резултати във всичко, за което се захванете: сполучливи ще бъдат и деловите договаряния, и професионалните действия, и персоналните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще зародят някакви усложнения. Отнесете се към тях умерено и не изпадайте в суматоха. Придържайте се към златната среда сред цялостната изолация от ставащото и агресивното нахлуване на хипотетичния съперник. Ако сте в брак, предлага се да вземете ефективно присъединяване в това. Което прави „ съпружеското тяло ”, като забравите за недоразуменията. Ако имате деца, връзките с тях ще са изцяло хармонични.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята персонална работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява. 

Везни
Денят ще бъде много под напрежение. Ще се равалят връзките Ви с деловите сътрудници и ще се наложи да търсите нови, защото по никакъв метод няма да можете да отложите реализацията на набелязаните проекти. Преговорите ще върват мъчно и надали ще имате опция да държите на своето. Възможни са финансови компликации. В същото време прочувственият декор на знака е постоянен, и представителите му ще запазят положителното си въодушевление и оптимизъм. Увереността в личните сили освен ще Ви помогне да преодолеете компликациите, само че и да се „ обзаведете ” с нови запознанства. Не форсирайте развиването на събитията, а проявявайте самодейност единствено когато това е фактически належащо.

Скорпион
През този ден ще се почувствате изтощени и разрушени и по тази причина нищо няма да Ви радва, даже и общуването с Вашия обичан човек. Всъщност, Вашата неразговорчивост той може да схване като отвращение да контактувате с него по принцип, или като израз на някаква неприязън от Ваша страна.

Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква активност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте препоръките на своя другарка, по какъв начин да постъпвате в любовните връзки. Предстои Ви диалог с авторитетни настойници. Възможно е, това да бъде от изгода за Вашите ползи. Има заплаха през днешния ден да се опитате да се пандизите в себе си, а това по никакъв начин не би било от изгода за Вас. Помнете, че фамилията е нежен бистър съд,, за запазването му.

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ анализ ” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР